ZANGLES IN TIJDEN VAN CORONA

Jaaaa, we mogen weer!
 
Kom je ook lekker zingen bij het Muziekpakhuis? Voor je het weet sta je dan misschien wel al bij ons 40-jarig bestaan volgend jaar in het Vondelpark Openluchttheater te stralen 🙂

 

Zingen is gezond.

Het geeft je een vrij gevoel, het laat je je problemen even vergeten, het verbetert je immuunsysteem.

In deze tijd waarin we voorzichtig moeten zijn met contact lijkt het misschien onmogelijk om zangles te volgen, maar met de huidige faciliteiten als snel internet, en devices als laptops, mobiele telefoons, tablets en PC’s kun je heel goed online plezier blijven beleven aan zangles.

Ik kan je begeleiden aan de piano, of we gebruiken een karaokevideo, of je begeleidt jezelf, of we zingen a capella; mogelijkheden te over!

Probeer het gewoon een keer uit en stuur me een emailtje – babetteverhoef@gmail.com – of whatsapp : 0655135215 (bellen kan natuurlijk ook), dan laat ik je alle mogelijkheden die er zijn zien en horen!
Blijf gezond en zing 🙂

Als zangcoach wil ik je vanaf het begin de technieken en muziekstukken aanreiken die bij jou passen, die jouw persoonlijkheid naar buiten laten komen, die jou boven jezelf laten uitstijgen en vooral HAPPY maken!

Ik geloof niet in ellenlange oefeningen vooraf, maar werk vanuit jouw repertoire met de technieken die je op dat moment nodig hebt.

Ik heb een voorkeur voor het vinden en zingen van ‘liedjes’ en dat bedoel ik dan in de ruimste zin van het woord: singer/songwriter, jazz standards, evergreens, Franse chansons, cabaret, flamenco, bossa nova, MPB, zolang er een verrassende melodie en harmonie en het liefst nog een knappe tekst bij zit kan ik gepassioneerd (met jou) zoeken naar de meest persoonlijke interpretatie.

Mijn doel is om jouw stem en jouw stijl te vinden en te verdiepen, zodat je met het meeste gemak kunt zingen.

Sinds 1980 geef ik zangles.

Dit waren voornamelijk privélessen, maar ook groepslessen bij:

  • Crea, de culturele organisatie van de Universiteit van Amsterda
  • Het Muziekpakhuis, een particuliere muziekschool in Amsterdam
  • Lucia Marthas dans en musicalacademie aan de MBO/HBO studenten
  • NCRV , in het programma De Zingende Zaak
    Zie aflevering met één van de latere 3 J’s- Jan Dulles: YouTube
  • SBS6, voor het programma ‘So you wanna be a popstar
  • RTL5, in het programma ‘Tourette on Tour‘: YouTube