VERHUUR- en VERKOOPSTYLING


Wilt u uw huis sneller verhuren of verkopen?

Door mijn ervaring als makelaar in de woningmarkt van de afgelopen 25 jaar kan ik u snel van bondig en vakkundig advies voorzien over een inrichting die uw woning beter verkoop- of verhuurbaar maakt.

Wat houdt dit zoal in?

Vaak zie je zelf niet meer na al die jaren in een huis gewoond te hebben wat aantrekkelijk is voor een potentiele koper of niet. 
Het kunnen simpele dingen zijn als:

- een loszittende plank,

- een huisdierenluchtje,

- groezelige muurtjes,

- een rommelig opgemaakt bed,

maar ook grotere zaken, zoals bv. een onlogische indeling van de kamers.

Naast de bekende makelaarslijst met tips om uw woning aantrekkenlijk te maken geef ik u dat advies dat úw huis nodig heeft, binnen uw budget en mogelijkheden en mét een 99% garantie dat uw woning sneller en voor een betere prijs verhuurd of verkocht wordt.
Zie hiervoor ook de voor- en nabeelden op Foto's Voor en Na

Koopt u een nieuw huis en is uw oude huis nog niet verkocht? Vraag dan aan uw makelaar of hij mij een dag wil inhuren, als onderdeel van het verkoopproces. Vaak is de makelaar bereid om ook wat extra's toe doen om een snelle en goede verkoop te bespoedigen en is mijn dagtarief een relatief kleine investering voor hem of haar.

Voor de verhuur is het van belang om te weten of een woning in de geliberaliseerde sector* valt voordat u aan een verbouwing begint waarna u de benodigde huur niet kunt vragen, omdat de wet dat verbiedt bij woningen met een puntenaantal van onder de 140.

Ik kan u helpen uw woning in de geliberaliseerde sector te laten belanden door bepaalde zaken tijdens de herinrichting aan te passen. Uiteindelijk kan u dit honderden euros extra huur per maand opleveren!

 

 

 

*in het huidige systeem valt uw woning in de geliberaliseerde sector vanaf 140 punten. In de geliberaliseerde sector bent u vrij van regelgeving, zoals inkomenseisen en economische binding van de huurderen is er geen grens voor de bepaling van de hoogte van de huurprijs gesteld.