VERHUUR- en VERKOOPSTYLING


Wilt u uw huis sneller verhuren of verkopen?

Door mijn ervaring als makelaar in de woningmarkt van de afgelopen 25 jaar kan ik u snel van bondig en vakkundig advies voorzien over een inrichting die uw woning beter verkoop- of verhuurbaar maakt.

Wat houdt dit zoal in?

Vaak ziet men zelf niet meer na al die jaren in een huis gewoond te hebben wat aantrekkelijk is voor een potentiele koper/huurder of niet. 


Het kunnen simpele dingen zijn als:

- een loszittende plank,

- een huisdierenluchtje,

- groezelige muurtjes.

Deze vaak onopgemerkte mankementen en het goed plaatsen van meubilair en 
accessoires kunnen al een wereld van verschil maken.


Soms is het nodig om de indeling van de woning aan te passen; om bijvoorbeeld een extra (slaap)kamer te creeren, of een praktischer plek van de keuken. In dat geval beschik ik over een team van specialisten die de plannen snel kunnen uitvoeren.

Vraag aan uw makelaar of hij mij een dag wil inhuren, als onderdeel van het verkoopproces. Vaak is de makelaar bereid om ook wat extra's te doen om een snelle en goede verkoop te bespoedigen en is mijn dagtarief een relatief kleine investering hierin.

Voor de verhuur is het van belang om te weten of een woning in de geliberaliseerde sector* valt voordat u aan een verbouwing begint, aangezien de kosten voor verbouwing niet altijd opwegen tegen de baten als u gebonden bent aan het tarief voor sociale woningbouw.

 

* geliberaliseerd is uw woning bij 143 punten; een puntentelling kan ik op verzoek voor u laten opstellen door een gecertificeerd bedrijf.