Persoonlijke styling


Wat is jouw favoriete plek in huis?

Waar zit je het liefst?

En waar zit je eigenlijk nooit?

Waar wringt het, en waar kom je tot rust?

Ik zal je misschien vragen drie voorwerpen uit je huis bij elkaar te kiezen.

En vervolgens aan te geven wat deze voorwerpen voor je betekenen.

Zitten er herinneringen aan vast, van een reis, een persoon, een vorig huis?
Krijg je er een goed gevoel bij?
Passen ze bij jou, en waarom?

Stap voor stap komen we tot jouw verhaal, jouw wensen, jouw stijl in jouw huis!

Bekijk hier het inspirende filmpje van The School of Life over wat jouw huis over jou zegt: https://www.youtube.com/watch?v=HY-E7l_Gfe4&list=PLCEwhx5UjQaOznB6n10v-8lwEFw9K1sL3&index=10

 

In 2009 ben ik Babette Verhoef Styling- en Interieuradvies gestart. Ik noem mijzelf eerder wooncoach, wooninspirator of desnoods matchmaker, dan interieurstylist, want waar het natuurlijk om gaat is dat jij en je huis bij elkaar passen. Dat het een plek is waar je graag thuiskomt, die je rust en vooral nieuwe inspiratie geeft.

Ik doe niets liever dan matches maken waar mensen zich beter door voelen.

Maar wat is nou precies mijn toegevoegde waarde?

Laat ik wat ervaringen van mij én van klanten noemen:

- Vreemde ogen zien vaak snel wat het verschil kan maken, de meest gehoorde zin van mijn klanten is: Wow, zo'n kleine verandering en dan zo'n groot effect!

- Gewoontes sluipen in een huishouden, en dingen die je niet meer ziet kunnen je onbewust een onbehaaglijk gevoel geven. Ik haal ze weg voor je.

- Ik werk zoveel mogelijk met bestaande middelen, maar mochten er zaken aangeschaft moeten worden dan geef ik je mijn beste adresjes, contacten en middelen.

Omdat ik wil dat een goed advies voor iedereen toegankelijk is kost een intake, waarin je een compleet advies van mij krijgt € 250,- incl. BTW en excl. € 0,35 reiskosten/km.