Over mij


Als kind was ik altijd bezig met 2 dingen: zingen & knutselen.

Ik stond op en zong en als ik dat niet aan het doen was schoof ik met meubilair, 'ontwierp' spullen en decoraties en struinde door tijdschriften.
En dit is eigenlijk nog steeds zo en omdat je in je eigen huis maar zo vaak kunt schuiven en veranderen ben ik dat ook voor anderen die wel eens wat anders wilden gaan doen (uiteraard na een gedegen opleiding ;-)).
 
Nu onze huizen steeds multifunctioneler worden, de prijzen van woningen de pan uitrijzen, ons droomhuis daardoor niet altijd meer toegankelijk is, is het steeds belangrijker geworden om creatief te zijn met wat we al hebben.

Voor degenen die er zelf niet uitkomen, of geen tijd voor hebben heb ik in 2009 mijn bedrijf Babette Verhoef Styling & Interieuradvies opgezet.

Ik vind het nog steeds het allerleukste wat er is als ik tijdens een intake hoor:

'Wow, wat een verschil! En alleen maar door.......' (vul maar in: iets te verplaatsen, de verlichting aan te passen, een kleur te veranderen).
 
Daarnaast zing ik als jazzzangeres zoveel mogelijk op jazzpodia - o.a. Bethany's JazzClub, Jazzcafé van Leeuwen, De Nieuwe Poort -  met de meest inspirerende muzikanten.
Ik coach zowel professionals - o.a.  Giovanca,Baas B en Liesbeth Kamerling - als amateurzangers - Tourette on Tour, zie link hieronder -  met veel enthousiasme. 

Een paar leuke feiten:
 
Grand Gala des Enfants
 
Tourette on tour
 
Huizen voor en na